Problemet i dag er, at vi dagligt udsætter vore kroppe for alverdens usunde påvirkninger - såvel indvendig som udvendig. Dette har naturligvis en effekt, som de fleste umiddelbart kan se på deres krop og hud. Det kan være i form af en uren, slap og energiløs hud, vægtforøgelse samt Cellulitis (appelsinhud), som er meget udbredt blandt kvinder. Problemer som disse kan der gøres noget ved, slankebehandlingerne jeg udfører er opstrammende og udrensende. behandlingerne udføres på mave, arme, hofter, baller og lår.

En kombination af slankebehandlingen på klinikken og en aktiv hjemmebehandling skaber fantastiske resultater. Slankebehandlingerne formindsker fedtdepoter, øger blodcirkulationen, forbedrer fordøjelsen og dræner kroppen for affaldsstoffer og væskeophobning. Herudover forbedres din hud, vacuumsuget giver en god bindevævsmassage, der strammer vævet op og gør huden mere glat og ensartet.

Systemet er fransk, det er et apparatur hvori der er en kombineret funktion med ultralyd og vacuumsug. Det er fremstillet af LDA laboratoriet i Frankrig, hvorfra også ilt- og olieprodukterne, som bruges kommer fra.

Systemet er et behandlingssystem, hvor de passive fedtceller i kroppen aktiveres ved at tilføre huden ilt, bundet i cremeprodukter, samt æteriske olier. Ilt, olier og biomarinalger bliver sluset ind i huden ved hjælp af ultralyd, hvorved fedtlaget i huden gøres "flydende". Herefter drænes dette, ud i lymfesystemet til naturlig udskillelse.

Fordelen ved dette system, er at det ikke er musklerne der aktiveres, men fedtdepoterne og affaldsstofferne, hvilket vil sige, at det man reducerer ikke kommer på igen, hvis man ikke tager på i vægt.

Body Reducer

Slankende og opstammende behandling - 450,00 kr. stk.

3 x 1100,00 kr   -   6 x 2100,00 kr.